Biscuiti cu fulgi de cereale

de lia maria in Prajituri, 30 Iun 2010 | 8778 vizualizari

 

Nu stiu sincer, cui apartine aceasta reteta, cand si de unde mi-am scris-o. Am gasit-o printre notitele mele si acum i-a venit randul la incercat. Cu siguranta am s-o mai repet ca este pe gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana fulgi cereale
  • 1 cana nuca macinate
  • 100g nuca de cocos
  • 50g stafide
  • 1 lingura scortisoara
  • 5 linguri miere de albine
  • 100g unt moale
  • 1 esenta rom
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de cereale:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, formam o rulada pe care o infasuram in folie si o dam pentru 1h la frigider.

Tapetam o tava de copt cu hartie pergament pe care o pudram cu faina.

Cu ajutorul unui cutit, taiem rulada in discuri de aprox  1cm grosime, pe care le asezam in tava.

Le coacem cam 25-30’, la foc moderat.

Biscuitii se pot consuma imediat, cand sunt putin crocanti sau dupa cateva zile cand devin moi si sfaramiciosi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

30.06.2010, 10:38

Ce bine,tot imi place mie sa rontai ceva cand beau cafeaua.

Rocsi 1

30.06.2010, 11:03

nu beau cafea dar tot iau un biscuite sa stii

Laly 1

01.07.2010, 17:09

Chiar daca nu este dimineata tot vreau un biscuite

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu nuca de post